Naletjeli ste na problem?

Možda vaše pitanje već postoji u FAQ-u (a i odgovor također), a ako ne, javite nam se pomoću formulara, a mi ćemo vam pomoći najbrže što možemo.

Brzi odgovori

Zašto se ne biste registrirali? Ako se registrirate s bilo kojom e-mail adresom udvostručit ćemo vam dostupan prostor na 2GB. A ako ste korisnik H1 Telekoma prijavite se vašim H1 korisničkim imenom i lozinkom i prostor vam utrostručujemo - na 3GB!

Registriranim korisnicima omogućujemo pohranu i slanje više datoteka - registracija je brza i bezbolna, a usput ćemo vam i udvostručiti, pa i utrostručiti dostupan prostor. (Psst! Nemojte nikom reći, ali ako trenutno nemate vremena za registraciju ostanite FREE korisnik samo zazipajte datoteke u jednu ZIP arhivu - a registrirajte se kasnije za više prostora ;)

Samo naprijed. Ali adrese primatelja odvojite zarezom ili točkom-zarez tako da se znamo snaći.

Kojegod. Dok god se držite Uvjeta korištenja razmjenjujte fajlove/datoteke do mile volje. Ako ste zločesti pa npr. razmjenjujete piratsku glazbu i filmove ili prodajete tajne podatke kineskim špijunima - e to je već kršenje uvjeta korištenja

Nema problema - i vi možete imati svoj kutak s datotekama na internetu, pod imenom kojeg si sami odaberete. Dovoljno je da se registrirate. Bez brige, spam ne šaljemo.

Bez brige, događa se i najboljima... ako ne možete pronaći pismo dobrodošlice u kojem stoji vaše H1 korisničko ime i lozinka, molimo vas da se obratite našoj korisničkoj podršci na dobro poznati besplatni broj telefona 0800 05 05.

Osnovni model korištenja ShaljiDalje.hr FREE s 1GB prostora omogućuje maksimalno 10 downloada jedne datoteke i do 10 dana čekanja na preuzimanje. Trebate više ili duže? Odvojite par sekundi da se registrirate i uklonit ćemo vam ova ograničenja.

Registriranim korisnicima je dostupan detaljan dnevnik preuzimanja za svaku datoteku.

Uf, uf, uf, najvjerojatnije je primateljev spam filtar greškom zaustavio poruku sa ShaljiDalje... molimo vas kontaktirajte primatelja i recite mu da malo upristoji svoj spam filtar odnosno davatelja e-mail usluge. Za pomoć oko toga slobodno kontaktirajte našu Korisničku podršku na besplatni telefon 0800 05 05.

Molimo vas kontaktirajte nas putem desnog formulara za podršku ili nazovite besplatni broj telefona 0800 05 05 i potrudit ćemo se da čim prije nastavite koristiti ShaljiDalje.hr.

Ne brinite, korištenje ShaljiDalje.hr je posve besplatno. Nema naplate. Nula kuna. Free. Mukte.

H1elp kontakt