A što je ShaljiDalje.hr?

Za vas šaljemo datoteke koje su prevelike za obične mailove, brzo i jednostavno – i to je to. Ponavljamo: jednostavno. Brzo. Zabavno. I s puno prostora, pogotovo ako se registrirate pa se pobliže upoznamo. Ne brinite, i mi mrzimo spam pa vam ga nećemo slati.

Tko smo?

Mi smo zaigrana ekipa iz H1 Telekoma koja je odlučila svoju internu igračku dati na korištenje svima koji trebaju jednostavan, brz i oku ugodan servis za razmjenu velikih datoteka. I koji pritom možete i personalizirati.

Naša misija

Želimo da ne razbijate glavu kako prijateljima poslati mail sa svim slikama s ludog vikend provoda ili ljetovanja. Želimo da se ne živcirate što je seminarski rad prevelik za profesorov inbox. Želimo da što lakše pošaljete prezentaciju sa svojom idejom za najkul novi startup. Općenito, da vam razmjena velikih datoteka preko interneta nije tlaka već užitak.

Zašto je ovo besplatno?

ShaljiDalje.hr je počeo kao interni servis za razmjenu velikih datoteka kojeg smo u H1 Telekomu razvili za sebe jer nam je bilo dosta velikih mailova koje primateljev inbox nije mogao prožvakati. Dobre reakcije na njega su nas ponukale da ga ponudimo i korisnicima H1 Telekoma, ali i svima drugima koji žele jednostavan i brz servis za razmjenu velikih datoteka.

A dajemo ga besplatno svima na korištenje jer želimo da olakša život svima kao što ga je olakšao nama.